Johan Stenström Okategoriserade

Säker och pålitlig avläsning av förbrukning av #el#vatten och #värme är avgörande i dagens samhälle. Med Sensor-Online IOT plattform och dess #IMD-plugin är detta möjligt. Vår service täcker allt – från leverans och installation till driftsättning av mätare och fjärravläsningssystem.

Systemet garanterar kontinuerlig uppföljning och en pålitlig fakturering baserad på exakt förbrukning, oavsett om det gäller medlemmar i en förening eller hyresgäster i ett bostadsbestånd.

Vi är stolta över att samarbeta med #SvenskaElkedjan, en ledande aktör inom elinstallation. Med över 200 kontor spridda från Ystad i söder till Happaranda i norr, och med en styrka av 2200 kvalificerade elektriker, kan du vara säker på att få den service och expertis som ditt projekt kräver.

För mer information och en djupare diskussion om hur vi kan hjälpa i just ditt projekt, kontakta Fredrik Öhrberg på 0500 6000 22. Han står redo att assistera med projekteringsfrågor, installation och att skräddarsy en offert som passar just dina behov.

imd-online.se , för mer information!

#iotsolutions#imd#mbus#lorawan#iotplatform#metering#emu#mivo