LoRaWAN GPS tracker

GPS-trackern har utformats för att spåra containrar, trailers, gods och andra tillgångar där superlång batteritid krävs utan att offra uppdateringsfrekvensen av GPS positioner. GPS-trackern har en IP67 klassad kapsling och är mycket robust, plasten är UV stabil. GPS-sändaren kan monteras på tillgångar som är utsatta för svåra förhållanden som regn, damm, stötar m.m.

Genom att använda det nya LoRaWAN nätverket så använder GPS-sändaren extremt lite ström vilket ger en otrolig batteritid på uppemot till 5 år på 3 vanliga AA batterier. GPS enheten har högkänsliga antenner för GPS-mottagningen och för kommunikation via LoRaWAN och har 3D accelerometer för larm. GPS trackern spårar med både GPS- och GLONASS-satelliter samtidigt för hög noggranhet Oyster använder det loraWAN nätverk, vilket ger en låg kostnad för din GPS data jämfört med simkortsbaserade GS sändar-enheter..

Robust IP67 allvädershölje Drivs med tre standard AA-batterier Liten, kompakt och lätt att installera och dölja Konfigurera enheten via USB-kabel. Enhetens batteristyrka rapporteras varje gång ny GPS positionsdata skickas till servern.

  • IP67 Robust väderbeständigt hus  Drivs av 2 x AA konsumentbatterier
  • Upp till 5 års plats på LoRaWAN lågkostnadsnätverk
  • Liten, kompakt och lätt att installera och dölja
  • Konfigurera med USB-kabel

ENKELHET GENOM INNOVATION, RING OSS PÅ 0500 6000 22 FÖR PRISER, BROSCHYRER OCH APPLIKATIONS HJÄLP

Image