Flera nya IOT projekt i Maj

Johan Stenström Okategoriserade

Vi har stor orderingång och vi levererar sensorteknologi och mjukvaror till alla typer av verksamheter, hela spannet från livsmedelstillverkning, fastighetsbolag till gruvindustri. Kronjuvelen i vår produktkatalog heter Sensor-Online, en IOT -portal som samlar in, sammanställer, visualiserar och övervakar sensordata. Digitalisering och effektivisering är ofta ledord hos de verksamheter vi stöttar, med rätt sensordata kan de vidta rätt åtgärder och bli mer effektiva i allt de gör.

När det kommer till våra IOT-lösningar för att optimera driftkostnaden i fastigheter så hjälper våra trådlösa sensorer och styrningar till att mäta, analysera och optimera energiåtgång och öka komforten i uppkopplade byggnader. Vad sägs om funktioner som t.ex. rumskompenserad framledningstemperatur på radiatorkretsen, inhämtning av mätarställning på förbrukningsmätare, läckagekontroll, utnyttjandegrad av parkeringar, digialiserad OVK, radonmätningar, IMD.. osv.

Självklart har vi stor erfarenhet av integrering mot andra överordnade system som PLC, SCADA, GIS eller (BMS)Fastighetssystem.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig med spännande sensorteknik och projekt. Slå oss en signal så lyssnar vi in ert behov och presenterar en lösning.

0500-600022