Installation av LoRa radio nätverk, -hur gör man!

Hjojohan Okategoriserade

Eyeo.se personal hjälper er gärna att intallera ert LoRa nätverk. Vi har den erfarenhet som behövs, mjukvara och komponenter. Installationen är smidig och det blir enkelt att kommunicera med 1000-tals sensor noder i Er närhet. Installationen är mycket smidigt och går fort. Ring oss på 0500 6000 22 för mer information

Här är några schematiska bilder.

LORIX One är den första lågprisgatewayen konstruerad och monterad i Schweiz, givetvis med Schweizisk kvalitet. Den nuvarande marknaden erbjuder endast dyra gatways, eller modeller som inte är utvecklade för utomhusbruk. Med över 10 års erfarenhet av utveckling av WiFi-gateways har vi utformat en liten liten gateway med hög prestanda, enkel att installera och anpassat till alla klimat. Kommuner och företag kan nu skapa ett professionellt och ekonomiskt LoRa-nätverk. Ett helt öppet, inbäddat Linux-system möjliggör en enkel integration till en IOT portal (förkonfigurerad loriot, men andra går givetvis bra att skicka data till som t.ex. mydevices.com, thinksspeak.com m.fl). Vi önskar er allt bäst med din framtida LORIX One!

LORIX One, revolutionerande LoRaWan gateway utmärkt prestanda, Schweizisk kvalitet till ett lågt pris. Vi kan bistå med planering, konfiguration, montering, service, support och drift av olika typer av mobila och stationära mätenheter och nätverksinstallationer.

Sätt upp dit eget LoRanätverk med LorixOne på en timma, se guiden här.

https://www.thethingsnetwork.org/labs/story/install-awesome-lorix-one-gateway

Ring för pris och andra frågor.

Ring oss på 0500 6000 22 för mer information