RTU-LPWAN ( Low Power Wide Area Network ) trådlösa sensorenheter.

Hjojohan DataLogger, LoraWAN, News, Nyheter, RTU, SigFox

Smart City, behöver fler sensorer. RTU-LPWAN ( Low Power Wide Area Network ) är lösningen
Det blir dyrt att ansluta alla sensorer som behövs på tradionellt vis med PLC och modem. Tack och lov så finns nu den nya LPWAN (LowPowerWideAreaNetwork) radio teknologierna till hjälp. Det nya med detta är IO-nodens låga strömförbrukningen och räckvidden. Nu kan du mata en sensor och kommunicera sensordata med små smarta robusta och batteridrivna I IO-moduler i en IP67 kapsling med inbyggd antenn. Batteriet behöver bytas var 3-5 år beroende på applikation. IO-modulerna passar för de flesta mät, övervakning, och styrbehov. De nya krypterade radio nätverksteknologierna LoRaWAN och SigFox möjligör datainsamling till låg kostnad, inget simkort behövs.

www.eyeo.se förser Sverige med prisvärda IO-noder och sensorer som använder sig av GPRS, -SigFox,- LoRaWan och NB-IoT nätverk. Ring oss på EyeO.se tel. 0500-6000 22 och diskutera ert mät/larmbehov så kan vi presentera nya smarta IO-noder och sensorer för att kunna samla in smart-city data och presentera online/mobil eller exportera till dit befintliga SCADA system som t.ex. VA-operatör, Citect, Cactus, Exomatic, iFix m.fl.. Om du behöver mäta,logga och larma till exempel flöde, nivå, temperatur, luftföroreningar, nederbörd, luftfuktighet, tryck, koldioxid, pulser, spänning, ström, el och energi, acceleration, stöt, vibrationer, ljus eller andra parametrar över tid så har vi de rätta RTU/M2M/IOT produkterna för dig till rätt pris.

Vi bistår med planering, konfiguration, montering, service, support och drift av olika typer av mobila och stationära mätenheter och väljer passande sensorer.

Batteritid minst 5 år.

Smart City, pratas det mycket om. -vad är det ?
En smart stad är en kommun som använder informations- och kommunikationsteknik för att öka operativ effektivitet, dela information med allmänheten och förbättra både kvaliteten på de offentliga tjänsterna och medborgarnas välfärd. Den exakta definitionen varierar beroende på vem du pratar med men den övergripande uppgiften för en smart stad är att optimera stadens funktioner och driva ekonomisk tillväxt samtidigt som livskvaliteten för medborgarrna förbättras med hjälp av smart teknik och dataanalys. Det smarta stadskonceptet integrerar informations- och kommunikationsteknik och olika fysiska IO-enheter/sensorer anslutna till nätverket (Internet för saker eller IoT) för att optimera effektiviteten i stadens operationer och tjänster och ansluta till medborgarna. Smart city-teknik gör det möjligt för stadens tjänstemän att interagera direkt med både samhälls- och stadsinfrastruktur och övervaka vad som händer i staden och hur staden förändras.
Smart City och Industri 4.0 behöver sensordata, Eyeo.se förser Sverige med prisvärda IO-noder och sensorer som använder sig av GPRS, -SigFox ,- LoRaWan och NB-IoT nätverk. Ring oss på EyeO 0500-6000 22 och diskutera smarta IO-noder och sensorer för att kunna samla in sensor-data till bästa möjliga funktion och pris.
Besök vår web och läs om modern teknik och intressanta nyheter. www.eyeo.se